Nu händer det mycket…

Publicerad den 18 januari, 2018 i Okategoriserade | Kommentera

… i Lindome! Snart kommer vi att ha dialogcafé, en drogförebyggande föreläsning och uppstart för språkcaféet. Fortsätt läsa för mer info.

Den 25:e januari kl. 18-19 är det dags för ett dialogcafé igen på Mötesplats Lindome, vilket är ett forum för tonårsföräldrar för att kunna samtala över en fika om diverse dilemman. Personal från kultur & fritid kommer även att finnas på plats för att kunna svara på eventuella frågor. Anmälan behövs inte och det är gratis!

Den 1:e februari kl. 18-20 kommer Per Lifvergren att hålla i en föreläsning om droger och dess konsekvenser samt om livsval man ställs inför som ung. Målet är att motarbeta den allt mer drogliberala syn som kan leda till utanförskap och kriminalitet. Det kommer att ges information och preparat samt tecken och symtom på påverkan, och även verktyg för att förebygga missbruk.

Den 1:e februari kl 17:30-19 är det även uppstart för Språkcaféet igen på Mötesplats Lindome. Välkommen hit för att prata enkel svenska med andra över en fika! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *