Mölndals första trygghetscykling!

Publicerad den 17 mars, 2016 i Okategoriserade | Kommentera

Den 20 april kommer vi arrangera Mölndals första trygghetscykling! Tillsammans med medborgare och representanter från Mölndals stad kommer vi att cykla en sträcka på ungefär 3,5 km runt om i Lindome. Detta för att utvärdera vad som kan förbättras och bevaras på sträckan i syfte att skapa en tryggare och mer trivsam miljö för cyklister i Lindome. Sträckan är bifogad längre ner!

Vi kommer bland annat att undersöka om det finns skadegörelser på sträckan, om tunnlarna och vägar känns trygga och om gatubelysningen fungerar korrekt.

Den 20 april klockan 16.30 kommer trygghetscyklingen äga rum och vi beräknar vara klara vid 19.30. Vi träffas på Lindomegården/gamla Bio Ètage. Sista anmälningsdag är den 17 april och medverkande medtar egen cykel.

För anmälan och frågor: maila lindomeprojektet@gmail.com eller ring Therése Hognert på 0768984522.

Här är en bild på sträckan:

FullSizeRender

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *