Dags att boka bord!

Publicerad den 17 mars, 2016 i Okategoriserade | Kommentera

Den 17 april klockan 11.00-15.00 är det äntligen dags för den efterlängtade loppisen i Lindome.

Vi kommer som förra året hålla till uppe vid Lindomegården/Bio Ètage. Ta med dina barn, morföräldrar, vänner och ett stort leende på läpparna så kommer söndagen att bli hur bra som helst. Det kommer även att finnas fika. Kom och fynda!

Vid frågor, kontakta Lindomeprojektet: lindomeprojektet@gmail.com

Vill du sälja?

Mejla namn och telefonnummer till oss på  lindomeprojektet@gmail.com eller ring Therese Hognert 0768-984522 senast den 13 april. Det är först till kvarn som gäller då vi har begränsat antal bord. (Borden kostar inget att låna)

Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *