Återvandring för trygghetsvandringen 2015

Publicerad den 26 mars, 2015 i Miljö | Kommentera

I tisdags den 24/3 var det dags för en återvandring av trygghetsvandringen som var i höstas.
Återvandringen är en chans för de som var med vid trygghetsvandringen att se de förändringarna som har skett och också få reda på vad mer som ska göras. När vi gick runt och tittade så såg vi flera saker som hade förbättras och fick också reda på vad som kommer ske de närmsta månaderna. Uppslutningen av de som var med förra gången var lite sådär, men de som kom uppskattade den mycket och tyckte om förändringarna som hade skett. Så nu har Lindome blivit ännu lite finare på vissa platser än vad det var innan! Under april/maj kommer en slutrapport att presenteras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *