Lägre hastighet vid centrum

Publicerad den 20 september, 2012 i Miljö | 1 kommentar

I somras så byggde gatukontoret en mittrefug utanför Församlingscentrumet. Detta innebär att det blir lättare att ta av sig över vägen där det tidigare har kört bilar med högre hastigheter. Detta underlättar för gående eftersom nu när man går över vägen kan man ta det i två etapper. Detta är en av flera åtgärdade punkter som påpekades på trygghetsvandringen som genomfördes den 15 november 2011. Res väl!

 

Ett svar till “Lägre hastighet vid centrum”

  1. Megeli skriver:

    I do love the manner in which you have famred this issue and it does supply me a lot of fodder for thought. Nonetheless, coming from everything that I have observed, I just trust when other feed-back pack on that individuals stay on issue and in no way get started on a soap box of some other news of the day. Still, thank you for this exceptional piece and although I do not go along with it in totality, I regard your perspective.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *